Sibbhults Folkets Hus
-Östra Göinges bio & kulturcenter

Sibbhults Folkets Hus| Medlemskap

Sibbhults Folkets Hus| Medlemskap|volontär

"Tillsammans ger vi drömmar kraft!"

Våra medlemmar/ andelsägare och volontärer kommer från väldigt olika delar av samhället, men förenas av gemensamma hjärtefrågor.

"Alla skall ha rätt till sina drömmar" Vi i föreningen arbetar tillsammans för rätten till glädje, liv och drömmar. För rätten att påverka och forma vår gemensamma framtid. Vi vill alla att Sibbhults Folkets Hus skall vara den självklara mötesplatsen för kultur, bildning och fest.

Alla vi som arbetar här på Sibbhults Folkets hus, jobbar ideellt och vill att vi i Östra Göinge kommun skall kunna ha kvar kommunens enda biograf och att hela huset skall leva och fyllas med aktiviteter. Vi har en härlig teamkänsla och vi hjälps åt med det mesta. Det skall vara roligt att arbeta ideellt.

Vill ni hjälpa till och utveckla och behålla vår mötesplats för kultur, bio, konferens, event och fest? 

Medlemskap. Det kostar 100kr (engångs summa) att bli andelsägare i föreningen (minst10 andelar á 10kr). Man får köpa hur många andelar som helst. Att bli andelsägare i föreningen   ger dig möjlighet att påverka, komma med idéer och vara med att utforma vår verksamhet. Du kan också hjälpa till som volontär och samtidigt vara medlem

Volontär. Som volontär hjälper du till med att tex stå i kiosken när det är bio, hjälper till vid evenemang som opera/ teater tex med servering av fika, garderob eller städning. Man får hjälpa till så mycket eller så lite man kan. 

Vill du bli andelsägare / Medlem och/ eller volontär och Hjälpa oss att bli ännu bättre. Ta kontakt med oss via länken här nere. Berätta lite vad du vill hjälpa oss med och gör skillnad du också. 

  Gå med i vårt team!

Alla styrelseledamöter kan via länken nedan logga in och se gamla protokoll mm. Har du inte inlogg kontakta IT-ansvarig.


Gå till medlemssidan

 
 
 
 
Instagram