Sibbhults Folkets Hus
-Östra Göinges bio & kulturcenter


 BIO| Aktuella filmer


Söndag 28/4 kl. 18.00         Ve och förbannelse

en film om Loshultsbranden 1921
Den historiska dokumentären "Ve och förbannelse" är berättelsen om den fruktansvärda skogsbrand som drabbade norra Skåne sommaren 1921. Trots varningar hade järnvägsbolag fortsatt att elda sina lok med torv. Något som skulle komma att få katastrofala konsekvenser. Den 12 juli startade ånglok nr. 17 den skogsbrand som gått till historian som Loshultsbranden.
Med spadar och lövruskor försökte man begränsa eldens spridning, men en mycket torr vegetation och kraftiga vindar gjorde det omöjligt. Med oro och vånda flydde de flesta men många valde att stanna kvar i desperata försök att rädda det lilla man ägde - med risken att brännas till döds. 
Biljettpris: 150 kr
Filmen är en timme och 18 minuter.
OBS! Detta arrangemang är inte i Folkets Hus regi, men biljetter kan bokas nedan

Affisch A2 plus 2 kopiera
Affisch A2 plus 2 kopiera
Vykort
Vykort


The Beekeeper

Den Sista Resan

Anyone but you

Filmen om Kal P Dal

 Ni kan också boka biobiljetter via mejl:


  Om våra biovisningar

Biljettpriset är 120: - om inget annat anges. Kiosken öppnar 45 minuter innan filmen. Insläpp i salongen 30minuter innan filmen. Boka gör ni på Boka@sibbhultsfh.se (skriv vilken film, datum och hur många biljetter i ämnesfältet.) Vi reserverar oss för sena ändringar t.ex. åldersgränser och pga. premiärdatum.

 Mvh Sibbhults Folketshus

 

Sibbhults Folkets Hus biosalongen/teaterscenenBIO| BIOGRAF SIBBHULT| ÖSTRA GÖINGE BIO

           Åldersgränser

15-årsgräns innebär att man utan vuxens sällskap ska ha fyllt 15 år och också kan styrka detta vid insläpp till filmen. Från och med 11års ålder kan man i vuxens sällskap se filmer med 15-årsgräns. Som vuxen räknas den som fyllt 18 år och är myndig.

 11-årsgräns innebär att man, för att få se på filmen utan vuxet sällskap, måste ha fyllt 11 år. I vuxens sällskap är det tillåtet att se filmen från 7års ålder

  7-årsgräns innebär att man, för att se på filmen utan vuxet sällskap måste fyllt 7år. I vuxens sällskap är filmen barntillåten.

 Barntillåten film är tillåten för alla åldrar. 


 
 
 
 
Instagram