Filmer

DC League of Superpets

Söndagen den 14/8 kl. 15.00

Åldersgräns: Från 7 år.

Biljettpris: 100 kr

Filminformation

I DC LEAGUE OF SUPER-PETS är Superhunden Krypto och Stålmannen oskiljaktiga. De bästa vännerna har samma superkrafter och bekämpar brott sida vid sida i staden Metropolis. När Stålmannen och resten av gänget i Justice League kidnappas måste Krypto övertala en grupp herrelösa djur, fladdermushunden Ace, hängbukssvinet PB, sköldpaddan Myrtle och Chip, att bemästra sina nyupptäckta krafter och hjälpa honom rädda superhjältarna.


Bullet Train

Söndagen den 14/8 kl. 18.00

Åldersgräns: Från 15 år.

Biljettpris: 100 kr

 

Filminformation

Bullet Train är en rolig och knäpp action-thriller av David Leitch, regissören till Deadpool 2. Brad Pitt spelar huvudrollen i en ensemble med eklektiska och mångsidiga lönnmördare som alla har sammankopplade, men motstridiga, mål. Filmen utspelar sig på en resa utan stopp i det moderna Japan.

I rollerna:
Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon och Benito A Martínez Ocasio

  • Regi – David Leitch
  • Speltid – 2h 6 min
  • Genre – Action, Thriller
  • Åldersgräns – Från 15 år

Eldsjäl

Söndagen den 21/8 kl. 15.00

Åldersgräns: Från 7 år.

Biljettpris: 100 kr

 Filminformation

Ända sedan hon var liten har Georgia Nolan haft en enda dröm – att bli brandman precis som sin pappa. I 1932 års New York är det tyvärr inte möjligt för kvinnor. När flera av stadens brandmän försvinner i mystiska bränder som bränner ner teatrarna på Broadway till grunden, ser Georgia ett gyllene tillfälle. Hon klär ut sig till ”Joe”, en klumpig ung man som blir en del av den nybildade gruppen brandmän som får i uppdrag att stoppa mordbrännaren. Georgia måste dölja sin falska identitet till varje pris, speciellt då hennes pappa är ansvarig för den riskfyllda utredningen.


Där kräftorna sjunger

Söndagen den 21/8 kl. 18.00

Söndagen den 28/8 kl. 15.00

Åldersgräns: Från 15 år.

Biljettpris: 100 kr

 

Filminformation

DÄR KRÄFTORNA SJUNGER handlar om Kya, en övergiven flicka som uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om ”Träskflickan”, som gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer man får reda på om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen hände – och de många hemligheter som gömts i träsket hotas att avslöjas.

I rollerna:
Daisy Edgar-Jones, Harris Dickinson, David Strathairn, Garret Dillahunt, Michael Hyatt, Ahna O’Reilly


Vackra själar

Söndagen den 28/8 kl. 18.00

Åldersgräns: Barntillåten

Biljettpris: 100 kr

 

Filminformation

En briljant 40-åring med cerebral pares krockar bokstavligt talat med en 58-årig begravningsentreprenör och en otippad vänskap tar sin början. I en likbil ger de sig ut på en omvälvande road trip som får de bägge vännerna att tänka till om sina liv.

I rollerna:
Bernard Campan, Marilyne Canto, Laëtitia Eïdo

  • Regi – Bernard Campan
  • Speltid – 92 min
  • Genre – Drama
  • Åldersgräns – Barntillåten

Hjärtligt välkomna!

Biljettpriset är 100:- om inget annat anges. Kiosken öppnar 45 minuter innan filmen. Insläpp i salongen 30minuter innan filmen. Boka gör ni på Boka@sibbhultsfh.se (skriv vilken film, datum och hur många biljetter i ämnes fältet.) Vi reserverar oss för sena ändringar  t ex. åldersgränser och pga premiär datum.
Mvh SibbhultsFolketshus
Kiosken öppnar 45 minuter innan filmen. Insläpp i salongen 30minuter innan filmen.
Boka gör ni på Boka@sibbhultsfh.se (skriv vilken film, datum och hur många biljetter i ämnes fältet.)
Mvh SibbhultsFolketshus