EXTRA EXTRA 10 MARS KL18.30

En kvinnlig komikers dagbok så som jag minns det. En hyllning till kvinnan. En upprättelse och ett andetag av igenkänning. En kuk nerkörd i halsen mot min
vilja. År av ätstörningar och bröst som stannade i växten av sorg. Alla dessa manliga genier och deras biografier. Tjejgänget och den ofrivilliga natten i NYC. Vad hade hänt om jag kastat alla glas? Smällt igen alla dörrar som ifrågasatt,
druckit mig bortom, knullat mig igenom och snortat mig under. Hade jag fortfarande fått några roller?
NO MORE FUCKS TO GIVE -live inspelningen, flyttar in i biosalongen som en symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan. För dem som gick före och för dem som kommer efter. Till dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för. Till dig som fick stryk kvällen innan du skulle gått på föreställningen och därför inte kunde visa dig ute. Till dig som lider av panikångest och inte pallade arenan.
Till dig som inte fick barnvakt, som födde ett barn, var sjuk eller av andra skäl
ville men inte hann se. Gör denna dag till din. Det anstår oss inte längre att göra oss mindre än vad vi är
I rollerna: Mia Skäringer
Regi – Helena Bergström
Speltid – 140 min
Åldersgräns – Från 15 år -11år i vuxenssällskap
Originaltitel – No More Fucks To Give
Biljettpris: 220 kr Obs! Inga fribiljetter, sf-biljetter eller företagsbiljetter gäller.
Missa inte denna Eventvisning Tis.10 mars kl.18.30

Hjärtligt välkomna!

Kiosken öppnar 45 minuter innan filmen. Insläpp i salongen 30minuter innan föreställningen. För att boka mejlar ni Boka@sibbhultsfh.se skriv föreställning datum, klockslag,antal biljetter och ditt namn i ämnes fältet.

T.EXMIA SKÄRINGER 10/3 KL18.30 5 biljetter Anders Rosenquist

Vi reserverar oss för sena ändringar  t ex. åldersgränser och pga premiär datum.
Mvh SibbhultsFolketshus