Söndag 11/11 kl 18.

Girl in the Spider´s Web

Söndag 11/11 kl 18.

Lisbet Salander, kultfiguren och huvudkaraktären från Stieg Larssons Milleniumserie, återvänder till vita duken i GIRL IN THE SPIDER’S WEB baserad på succéromanen med samma namn (svensk titel ”Det som inte dödar oss”) av David Lagercrantz som nu filmatiserats för första gången. Golden Globe-belönade Claire Foy från ”The Crown” spelar den inåtvända och utstötta hackern. Filmen är regisserad av Fede Alvarez (”Don’t Breathe”). I övriga roller ses bland andra Sverrir Gudnason, Lakeith Stanfield, Stephen Merchant, Vicky Krieps, Cameron Britton, Claes Bang, Synnøve Macody Lund m fl.

I rollerna:
Claire Foy, Sverrir Gudnason, Stephen Merchant, Claes Bang, Mikael Persbrandt mfl

  • Regi – Fede Alvarez
  • Speltid – 115 min
  • Genre – Drama, Thriller, Crime
  • Åldersgräns – Från 15 år
  • Originaltitel – Girl in the Spider´s Web
  • Premiärdatum – 2018-10-26
  • Biljett – 100:-