Söndag 4/11 kl 15.

Nötknäpparen och de fyra världarna

Söndag 4/11 kl 15.

Allt Clara önskar sig är en väldigt speciell nyckel som kan låsa upp en ask vilken innehåller en ovärderlig gåva. En gyllene tråd, som hon får på sin gudfar Drosselmeyers årliga julfest, leder henne till den eftertraktade nyckeln. Men nyckeln försvinner omedelbart in i en underlig och mystisk parallell värld. Där möter Clara soldaten Phillip, ett gäng möss och regenterna som härskar över tre av världarna: Land of Snowflakes, Land of Flowers och Land of Sweets. För att få tag i nyckeln måste Clara och Phillip bege sig till den olycksbådande fjärde världen som styrs av tyrannen Mother Ginger.

I rollerna:
Keira Knightley, Morgan Freeman, Helen Mirren, Matthew Macfadyen, Mackenzie Foy, Eugenio Derbez, Miranda Hart, Jack Whitehall, Richard E. Grant, Ellie Bamber

  • Regi – Lasse Hallström
  • Speltid – 99 min
  • Genre – Familjefilm, Äventyr, Fantasy
  • Åldersgräns – Från 11 år
  • Originaltitel – The Nutcracker and the Four Realms
  • Premiärdatum – 2018-10-31
  • Biljett 100:-