På gång i Folkets hus

På gång…

Vi kommer förlänga Biosäsongen och det kommer även bli sommarkvällsbio.

Under sommaren kommer vi även att anordna Bakluckeloppis.

Mer info om dessa evenemang kommer

ÅRSMÖTE

ÅRSMÖTE

24/4 Kl. 16.00 

Plats: Folkets Hus 

Ärenden: www.sibbhultsfh.se 

 

Alla andelsägare i Sibbhults Folkets Hus förening U.P.A. kallas härmed till årsmöte i Sibbhults Folkets Hus söndagen den 24 april kl. 16.00. 

 

Wizex med Git Persson
”Lite Gammalt Lite Nytt”

Wizex med Git Persson
”Lite Gammalt Lite Nytt”

OBS! Nytt datum!!
26 mars kl. 17.00.
Biljettpris: 300:–

Biljetter:  044-48126 eller Tommy Karlsson 0733-413433

Biljetter som är köpta till tidigare datum
Du som vill behåller din biljett och den är då giltig vid nästa tillfälle på din spelplats. Självklart får ni pengarna tillbaka om så önskas. Ni som betalt er biljett via Swisch, skickar ett sms till 0733-41 34 33 från det nummer ni Swischat och anger vilket datum ni gjort betalningen

Septembers BIO

Söndag 15 september kl.15

Speltid – 100 min Genre – Animerad, familjefilm Åldersgräns – Från 7 år Pris – 100 kr Sv.tal

Toystory 4 Woody har alltid känt sig säker på var han hör hemma och att hans viktigaste uppgift är att ta hand om sitt barn, vare sig det är Andy eller Bonnie. Men när Bonnie skaffar sig en ny mycket motvillig leksak som kallas ”Gaffe” startar en äventyrsresa tillsammans med nya och gamla vänner som kommer att visa Woody hur stor världen kan vara för en leksak.

Söndag 15 september kl. 18

Downtown Abbey Nu återkommer de populära karaktärerna från den omtyckta serien Downton Abbey i en helt nyskapad film. Filmen fokuserar på familjen Crawley, en rik ägare till en det edwardianska lantgodset Downton Abbey på den engelska landsbygden i början av 1900-talet. Denna gång blir de överraskade av ett storslaget, kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det.

Söndag 22 september kl. 15

Speltid – 97 min Genre – Animerad Familjefilm Åldersgräns – Från 7 år Pris – 100 kr

Angry Birds 2 Dom arga fåglarna och de gröna grisarna tar sin konflikt till en helt ny nivå i nya THE ANGRY BIRDS MOVIE 2. Ett nytt hot dyker upp och försätter både Fågelön och Grisön i fara. Red, Chuck, Bomb och Mäktiga Örnen rekryterar Chucks syster Silver och förenar sig med sina värsta ovänner, grisarna, för att tillsammans rädda sina hem

Söndag 22 september kl. 18

Speltid – 132 min Genre – Thriller Åldersgräns – Från 15 år Pris – 100 kr

QUICK QUICK är en gripande journalistisk thriller som bygger på den fängslande och sanna historien bakom en av Sveriges största rättsskandaler. Det är historien om två grävande journalister som ensamma bestämmer sig för att ta sig ann lögnerna som fällde Thomas Quick – rättsväsendets, psykiatrins och framför allt hans egna. I början av 2008 kunde ingen tänkas sig att kannibalen och seriemördaren Thomas Quick inte gjort sig skyldig till de åtta fruktansvärda mord han erkänt. Ingen förutom journalisterna Hannes Råstam och Jenny Küttim. Besatta av att hitta sanningen bestämmer de sig för att gå till botten med det komplicerade rättsfallet, och ju mer de grävde desto större visade sig lögnen vara.
Söndag 29 september kl. 15

Söndag 29 september kl. 15

Speltid – 86 min Genre – Animerad, komedi, familjefilm Åldersgräns – Från 7 år Pris – 100 kr Sv.-tal

Husdjurens hemliga liv 2 Terriern Max försöker hantera några större livsförändringar. Hans ägare är nu gift och har ett litet barn, Liam. Max har ett så stort behov av att skydda pojken att han utvecklar ett nervöst tick. På en familjeresa till en gård möter Max och Duke hundintoleranta kor, fientliga rävar och en skrämmande kalkon, som bara framhäver Max ångest. Lyckligtvis får Max lite vägledning från veteranen Rooster som pushar Max att överge hans neuroser, finna sin inre alfahane och ge Liam lite mer frihet. Samtidigt försöker Gidget rädda Max favoritleksak från en kattfylld lägenhet med lite hjälp från hennes kattvän, Chloe, som har upptäckt glädjen med kattmynta.
Söndag 29 september kl. 18

Speltid – ej angivet min Genre – Action Åldersgräns – ej angivet Pris – 100 kr

Tre sekunder Peter Koslow arbetar som informatör åt polisen. Efter att ett uppdrag slutat i att en polis dödats tvingas han gå fängelse för att fortsätta infiltrera maffian. Frågan är hur länge han kan hålla sitt uppdrag hemligt och vad händer om han avslöjas… Filmen är baserad på den bästsäljande boken med samma namn av Anders Roslund och Börje Hellström. rollerna: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Common, Clive Oven, Ana de Armas, Sam Spruell, Common
Plats: Folkets Hus, Möllegatan 3, Sibbhult Biljettkassa: Öppnar 45 minuter innan visning. Onumrerade platser. Salong: Öppnar 30 minuter innan visning, 150 platser. Godisförsäljning finns med bl.a. varma popcorn.
Biljetter kan reserveras genom att skicka e-post till boka@sibbhultsfh.se. Ange datum, tid, antal biljetter. Reserverade biljetter hämtas ut 30 minuter innan föreställningen börjar. OBS! onumrerade platser.Vill du få vårt Nyhetsbrev om kommande filmer kan du maila ”Nyhetsbrev” till bio@sibbhultsfh.se .Mer information och eventuella ändringar se vår hemsida www.sibbhultsfh.se
ÅLDERSGRÄNSER 15-årsgräns innebär att man utan vuxens sällskap ska ha fyllt 15 år och också kan styrka detta vid insläpp till filmen. Från och med 11 års ålder kan man i vuxens sällskap se filmer med 15-årsgräns. Som vuxen räknas den som fyllt 18 år och är myndig. 11-årsgräns innebär att man, för att se på filmen utan vuxet sällskap, måste fyllt 11 år. I vuxens sällskap är det tillåtet att se filmen från 7 års ålder7-årsgräns innebär att man, för att se på filmen utan vuxet sällskap, måste fyllt 7 år. I vuxens sällskap är filmen barntillåten. Barntillåten film är tillåten för alla åldrar.

SÖNDAG 17 MARS

Söndag 17 mars kl. 15
Speltid – 92 min
Genre – Animerad, Familjefilm
Åldersgräns – Barntillåten
Pris – 100 kr

Småkryp 2- Äventyr i Karibien
SMÅKRYP 2 inleds i en liten konservfabrik på landet. Av misstag
hamnar en liten nyckelpiga i en kartong med matvaror – som
skeppas till Karibien! Hans ena förälder beger sig genast av på
en äventyrlig resa för att finna den lilla telningen…
SMÅKRYP 2 har ingen talad dialog och passar därför all publik!


Söndag 17 Mars kl. 18
• Speltid – 152 min
• Genre – Drama,thriller
• Åldersgräns – Från 15 år
Pris – 100 kr

The house that Jack Built
I 70-talets USA får vi följa den överintelligenta Jack över ett
spann på 12 år och introduceras för de mord som formade Jack
som seriemördare. Filmen berättas ur Jacks perspektiv ur vilket
han betraktar varje mord som ett konstverk. I jakten på att skapa
det perfekta ”konstverket” tar Jack allt större risker samtidigt
som det ofrånkomliga polisingripandet kommer allt närmare.
Längs resan får vi uppleva hans beskrivningar av problem,
tankar och hans personliga tillstånd genom återkommande
diskussioner med den okände Verge..
Lars von Triers omtalade film med bl.a. Matt Dillon och Uma
Thurman