Söndag 25/3 Kl19

RED SPARROW
Thriller Från 15 år.
https://youtu.be/kfgpql1Ur24
Jennifer Lawrence spelar Dominika Egorova som mot sin vilja rekryteras till att bli en ”sparv”, en tränad förförerska i den ryska säkerhetstjänsten. Hon tvingas lära sig att använda sin kropp som ett vapen, men måste kämpa för att upprätthålla sin självkänsla under den extremt icke-humana träningsprocessen. Dominika blir en av säkerhetstjänstens mest värdefulla tillgångar och hennes första mål är Nate Nash (Joel Edgerton), en CIA-agent som är ansvarig för USAs kontraspionage mot Ryssland. Det uppstår en oväntad attraktion mellan de två unga agenterna, som kan komma att hota både deras egna karriärer samt de bägge ländernas säkerhet.

Söndag 25/3 Kl16

GROTTMANNEN DUG (Sv.Tal)

Animerad familjefilm från 7år.
https://youtu.be/j78M6ruupQQ
Under dinosauriernas och andra förhistoriska varelsers tid möter vi Dug, en modig grottman som tillsammans med sin vän Hognob förenar sin stam mot en mäktig fiende och hans bronsåldersby för att rädda deras hem. Riktiga hjältar nöjer sig inte med brons.
Från skaparna bakom Fåret Shaun, Wallace & Gromit, och Flykten från hönsgården kommer ett nytt animerat äventyr.

Söndag 18/3 kl 16

Tårtgeneralen. 100kr Barntillåten.

Året är 1984 och tv-programmet Rekord-Magazinet utser Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar bestämmer sig Hasse P – nyinflyttad, skuldsatt, möjligen alkoholiserad – för att motbevisa ”Stockholmsjävlarna” genom att bygga världens längsta smörgåstårta. Det blir upptakten till en serie befängda händelser. Men den här dråpliga berättelsen som är hämtad ur verkligheten, handlar också om allt det som sjuder under ytan i vilken liten svensk stad som helst. Framförallt handlar det om en man, hans smörgåstårta och om ett annat slags livsverk.

Söndag 18 mars kl 19

C’est la vie!
Entré 100:-

Duon som skrev och regisserade En oväntad vänskap är tillbaka med en ny komedi som är en hyllning till livet, kärleken och all kalabalik däremellan!

För brud och brudgum är det den viktigaste natten i deras liv. Men för cateringkillen Max, fotografen Guy och sångaren/underhållaren/DJ James är det en kväll precis som alla andra, likväl som för alla dem som jobbar bakom kulisserna i det extravaganta slottet strax utanför Paris. Pierre och Helena är ett av de par som bestämt sig för att fira sin kärleksförening på slottet. Från första morgonstund till och med nästa dags soluppgång får vi följa deras bröllopsfest, men genom ögonen hos dem som får denna magiska tillställning att bli verklighet. Och självklart blir inte allt som de hade tänkt sig.